Jeg er helt ophængt. Af Pinterest.

Nej nej nej, den er jo helt gal. Ingen posts på bloggen, og ingen gode undskyldninger [eller, næsten – jeg arbejder jo stadig derudad, og mit net er frygtelig ustabilt, men:] bortset fra, at jeg har brugt måske liiiidt for lang tidPinterest.

Jeg har længe snuset til mediet, som er en slags online opslagstavle, og har hele tiden været helt fast besluttet på ikke at overgive mig til det. For jeg vidste, at det ville være [endnu] en tidsrøver for mig. Bum bum; hvad er lige netop sket? Jeg overgav mig. Og det stjal min tid. Tyvstjal, siger jeg dig. Det er lige før at det er mere vanedannende end sukker [som jeg efter kun knap to uger på nyt arbejde med konstant kage på bordet, kun kender alt for godt til!].

Hm, men Pinterest er altså en fantastisk kilde til inspiration. Jeg har perioder, hvor jeg kan surfe rundt på alverdens blogs og hente inspiration – og så har jeg perioder, hvor jeg bare kun kan overskue at hente inspiration ét sted. Og Pinterest kan bruges til begge dele.

Du kan blive på selve Pinterest og surfe gennem kategorier, andre brugeres boards, finde billeder du finder inspirerende og ‘pinne‘ dem til din opslagstavle. Men det samme kan du altså også gøre med billeder du finder hvorsomhelst på nettet.

 

 

Hm, dette var altså endnu en begrundelse [rettere sagt skidegod undskyldning!] – udover ustabilt internet og jobstart – til manglende blogindlæg. Men så længe at jeg er opslugt på Pinterest, kan du også finde mig dér, og evt. følge mig, hvis du synes det går okay godt for mig med det der inspirationssamling.

Indtil videre har jeg taget munden rimelig fuld og lavet 18 boards [ups..?] der dækker alt fra New York over Loooove til Visitkort.

Jeg vil hellere end gerne også gerne vide hvordan jeg finder dig Pinterest – og hvem [eller hvilke boards] du anbefaler at følge, så smid endelig en webadresse dertil i en kommentar!

 

 

Og alt det jeg glemte at skrive om: Du kan følge både venner og fremmede, kategorier og boards, og du kan sætte den til at feede alle dine pins til facebook. Du kan kommentere, like og repinne andres pins. Du kan også promovere dig selv ved at pinne eget materiale; Pinterest sørger for, at pinnen altid linker tilbage til den side, fx. dit portfolio, som du oprindeligt pinnede fra.

Og så et spørgsmål – har du prøvet Fancy, et tilsvarende socialt medie? Hvad er godt ved det – og hvis du har prøvet både Fancy og Pinterest: Hvilket foretrækker du – og hvorfor? Jeg må vide det, fortæl fortæl! [Tak:)]

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments