Nyt fokus. Nyt sprog. Nu på engelsk.

Jeg lægger ud med et TV spot, som jeg er helt forelsket i. Du har sikkert set reklamen fra Viasat Film, men her får du den igen.

For ligesom Oscar, byder The Wild Pony nu også indenfor til nye oplevelser:

 —

Der har været stille på bloggen de sidste 12 dage. Helt stille. Og det er dels fordi, jeg ikke har haft meget på bloghjerte – der har været fokus på nyt job, afklaring på internetsiden (har internet igen, også i Ørestad, hurra!) og nu hvor foråret så småt begynder at vise tegn på sig selv, har jeg også genset en masse smukke mennesker, som jeg ikke har set siden før New York.

Men det er også fordi jeg har tænkt meget over bloggens eksistensgrundlag – helt ærligt, så synes jeg, at det er smuldret lidt, nu hvor jeg ikke længere studerer – og nu, hvor jeg fokuserer på at vedligeholde den indre ro, jeg fandt i New York. Jeg er ikke længere ikke helt up to date på alle de nyeste foredrag, ferniseringer og events, som jeg var mens jeg læste – og jeg føler også ofte, at jeg gentager mig selv hvis jeg alligevel vælger at poste om det, jeg ved. Godt nok er jeg stor fan af Pecha Kucha, men det er jo fx ikke spændende at læse om det 19 gange på et par år, bare fordi næste omgang, Pecha Kucha #19, er på onsdag?

Jeg har dog stadig lyst til at beholde The Wild Pony, for jeg synes ponyen er skøn og en fin kanal for mig – og giver en fin, omend lidt ensrettet, kontakt til jer derude. Så jeg har gransket mit indre og har valgt nu at offentliggøre en idé, jeg har gået med længe – måske egentlig helt fra starten af. Jeg har brug for at blogge om noget, der ligger mig nærmere end smukt, funky og inspirerende indhold, som jeg har fundet på nettet. Det kan du jo selv gå ud og læse om andetsteds. Jeg har behov for indhold, der er unikt, for at det giver mening for mig at fortsætte bloggeriet – og derfor får bloggen nu nyt fokus.

Fremover vil du kunne læse om mennesker jeg har mødt på min vej, og som jeg synes laver noget fedt. Eller rettere, du vil komme til at se hvad de laver, for tanken er at jeg blot vil introducere dem kort, fortælle på hvilken vej jeg har mødt denne kreative person – og så vise dig deres billeder, video, grafik, projekt eller noget helt tredje. Mange af dem er venner, nogle perifere bekendtskaber og andre har jeg måske ikke rigtig mødt – men hørt om gennem mit netværk. De fleste er af gode grunde danske kreative – men jeg vil også hive lidt hjem fra de kreative mennesker jeg har mødt på rejser.

Men The Wild Pony er stadig vild og skal stadig fungere som min sporadiske kontaktkanal til omverdenen, så derfor kan jeg stadig finde på at poste om alt muligt andet mellem himmel og jord – hvis jeg bare ikke kan lade være. Det bliver bare ikke så ofte som hidtil. Og ponyen er også så vild, at den vil kunne finde på at poste om en kreativ person mere end én gang – men selvfølgelig kun, hvis der er andre eller nye værker/arbejder jeg synes I skal se.

Nyt fokus er ikke eneste nye ændring. For dette er mit sidste indlæg på dansk!

Fremover vil jeg forsøge [læs: forsøge] at lave mere tekstfattige indlæg, hvorfor jeg ikke tror at det engelske sprog kommer til at gøre den helt store forskel for dig som læser. Lad mig endelig vide, hvis jeg tager fejl – men nu har jeg jo taget tilløb i lidt tid. Og lad mig også endelig også vide i kommentarfeltet, hvad du synes om The Wild Ponys fokusændring.

BONUSINFO: Sangen til Viasat Films reklame hedder 114 og med svenske The Majority Says, så fin en stemning! Mon ikke de får hentet nogle nye velfortjente fans hjem ved at lægge underlægningsmusik til Viasats reklame?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *