Fotografi. Bliv Sonys favorit. Sidste chance!

Jeg er slet ikke færdig med at hive tidligere delte links ind fra facebook – men det forhindrer mig jo ikke i at poste lidt ‘nyt’. Det manglede da bare!

Nu er det også sådan med dette indlæg, at det haster lidt. For Sony og World Photography Oranisation afholder nemlig Sony World Photography Awards – og fristen for deltagelse udløber i allerede i overmorgen, den 6. januar 2012.

Derfor skal du skynde dig, hvis du har nogle fotografier liggende – taget i 2011, vel at mærke – som du mener kan have en chance i konkurrencen. Det er gratis at deltage, og du kan deltage med op til flere billeder i kategorierne Open Competition, Professional Competition, Youth Award, Moving Image Award, Student Focus og 3D Award. Klik på de enkelte kategorier for at læse mere om dem – sikkert er det, at der er en kategori for enhver!

Hm, jeg har ikke tid til at skrive mere – jeg må dykke ned i arkiverne og se om jeg synes der er tre billeder værdige til upload [ak ja, jeg elsker konkurrencer med en kategori for amatører!]. At dømme ud fra nogle af sidste års roste fotografer i Open Competition kategorien, er det dog en rimelig svær opgave jeg sætter mig selv på:

Obs. WPA melder om serverproblemer på deres facebook page, så vent ikke til sidste øjeblik, hvis du vil være med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *