Tetris. Gammel kending, der får smilet frem.

Dette er gammelt nyt, og måske lidt udenfor kategori – men på YouTube faldt jeg i aften over en gammel kending: The Original Human TETRIS Performance. Og ih altså, det er en kending, der altid får mig til at trække på smilebåndet.

Hører du også til den generation der i start 90’erne sad i timevis og spillede på en portabel spillemaskine – en 3-i-1 eller måske endda den gode klods af en grå Gameboy – og spillet Tetris? Eller stod du allerede i 80’erne og var sej i Pac-Man ved joysticket på de store maskiner i spillearkaden? Så vil du nok også trække på smilebåndet, når du ser nedenstående videoer fra The Game Over Project af NOTsoNOISY aka Guillaume Reymond

I projekterne eksperimenterer Reymond meget fint med balancen – eller modsætningerne – i det digitaliserede og det menneskelige/menneskeskabte, og jeg synes det er på en fin, naiv måde. Min favorit er Tetris-videoen – og det er uden tvivl, fordi jeg hver gang tager mig selv i at nynne med [- yes, jeg fik en Nintento Gameboy i ’92. Og har den stadig!].

Der er flere videoer fra samme projekt – og fra flere andre, bl.a. om de kendte Transformers – på NOTsoNOISYs YouTube kanal.

 

PACMAN

TETRIS

PONG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *