Et mekka af glemte fonte. Lost Type Co-op.

Egentlig synes jeg, at der må være en vis diversitet i blogindlæggene, men her endnu et om fonte. For den her sideikke gå i glemmebogen.

40 retro fonte, og de er til dig. Du kan vælge at donere [alt går ubeskåret til den respektive designer af fonten] – hvilket du jo selvfølgelig gør, især hvis du bruger fontene kommercielt – men du kan også downloade gratis.

Jeg vil ellers sige, jeg er ved at have fået nok af retro i grafisk design – men her er jeg altså solgt. Siden hedder Lost Type Co-op, og byder også på en lækker blog, hvor du kan vælte dig i typografi-inspiration. Jeg er solgt, siger jeg jer!

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *