En udfordring. En regel. En video. Ji Lee.

Jeg surfede lidt rundt, og fandt det, der skal blive dagens [aka nattens? Ja, den kom lidt sent op] godbid. En lille video af Ji Lee, en designer der er født i Korea, opvokset i Sao Paolo og bosat i New York. Den er lavet ud fra én udfordring, én regel. Og resultatet synes jeg er blevet fint, inspirerende og underholdende.

 

“Udfordring: Skab et billede ud af et ord, udelukkende ved hjælp af bogstaverne i selve ordet.

Regel: Brug kun bogstavernes grafiske elementer, uden at tilføje ydre dele.”

 

 

Ji Lee er ansat hos Facebook og har, udover ansættelser hos Google og Saatchi & Saatchi, flere selvstændige projekter bag sig, som klart er værd at tjekke ud. Nogle af grafisk karakter, andre af mere kunstnerisk [jeg er selv ret vild med The Bubble Project, måske piktures.dk har hentet lidt inspiration herfra?] – se dem på hans ydmyge side med den originale titel please enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *