Instagram. Bedre på fb. Snart(?) til Android.

Har du opdaget, at facebook nu samler dine Instagram billeder i ét album? Dét synes jeg er en god nyhed. Det gælder selvfølgelig kun de uploads du selv vælger at dele til facebook – og lanceres desværre ikke med tilbagevirkende kraft. Manuelt kan du dog godt tilføje ældre billeder til albummet.

Jeg har længe håbet på at sådan en løsning kom på banen, og har i ventetiden i stedet samlet [nogle af] billederne i en mappe på flickr. Andre populære ‘samlesteder’ for Igers er tumblr eller betaversionen af Instagrid [som jeg kun har testet her til ære for dette indlæg: det var oppe og køre på 30 sek!).

 

Under mit Iger alias – aka. Instagram brugernavn – thewildpony [surprise!] har jeg delt 90 billeder over 27 uger – og på den måde er jeg stadig en newbie i forhold til de største brugere. Jeg følger pt. 122 Igers – både venner og inspirerende fremmede i fx Brasilien, New York og Barcelona – mens 60 brugere følger mine billeduploads. Det kan på ingen måder måle sig med Instagrams top 15 brugere, der alle følges af over 40.000 (!) personer rundt omkring i verden.

Alle de her tal vil sandsynligvis stige, som Instagram bliver lanceret til Android. Det vides endnu ikke hvornår, men nyheden om at den er på vej til den lille grønne robots marked, slap ud i slutningen af sidste år. Det er dog ikke første gang, det rygte har løbet, men lad os håbe på at det denne gang holder stik.

 

Her et par af mine Instagrams [@thewildpony] fra New York:

I think so too.

The sun shines. Even in the Subway.

New York silver.

Glögg - a blanket for your liver.

Don't look at me with those deer eyes.

 

Mit mål med Instagram er at dele hverdagens detaljer og med tiden at finde en mere sikker stil  – følg med og find ud af om det lykkes. Smid dit brugernavn i kommentarfeltet herunder, så jeg – og alle andre læsere – kan følge dig. Og lad mig også vide hvem din favorit Iger er!

En af mine er danske favoritter er @martingarde, der kun fotograferer sine fødder – og af de helt populære internationale brugere, anbefaler jeg @pauloctaviuos med over 1.200 billeder og 36.000 følgere og en godt øje for fine detaljer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *