Be nice. Og fuld af farver.

Farver – og mange, klare af dem – passer mig rigtig godt i de her dage. Og det er vist ikke kun mig, der har det sådan?

Jeg hoppede ind forbi en af de mest selvtillids-indsprøjtende blogs jeg kender, I Can Read, og de vælter sig i hvert fald også i farver i disse dage. For ikke at nævne citater om næstekærlighed. Er det nytårets optimisme der gør det?

 

Uanset hvad, så skal farverne bringes videre til jer:

 

Jeg lærte I Can Read at kende da den danske topblog om blogs, blog-land.dk, anbefalede den på sidste års første sommerdag [kalender-wise, altså].

I blog-land’s indlæg havde Trine taget dette billede med – og det må jeg også gøre, for det kan ikke være mere i overensstemmelse med mit nytårsforsæt og sidste statusopdatering på facebook [min private profil] i 2011:

“My New Year’r resolution for 2011: Be happy, go abroad. It happened.
My New Year’r resolution for 2012: Be happy, go abroad. It will happen. “

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *