fuck you very much’s arkiver = imageheaven.

Som lovet i sidste indlæg – det første i år – vil jeg fejre bloggens genopståen ved at friske op i hukommelsen med nogle af de inspirationskilder, som jeg har delt på facebook siden bloggen blev lukket. Jeg begynder selvfølgelig med et af mine absolutte yndlingslinks.

 

 

I, der har fulgt mig på facebook ved, hvor afhængig jeg er af mit helst konstante skud af fuck you very much. Så rigtig glad blev jeg, da jeg en dag i maj [2011, vel at mærke] klikkede på ‘archive‘. Så glad, at jeg på The Wild Pony’s facebookvæg skrev:

 

“Har du nogensinde prøvet at klikke “Archive” på fuckyouverymuch.dk?
It’s like imageheaven!”

 

Jeg mener det stadig. Elsker det. Prøv det selv – igen. Man kan jo ikke gøre det ofte nok, kan man?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *