blogpaper. En smuk fusion. Nyt samarbejde.

Blogpaper er ofte blevet nævnt på The Wild Ponys facebookside det halve sidste år. Det er flere gode grunde til, og derfor fortjener det også en værdig plads her i ponyens arkiver.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg kender de to der står bag blogpaper, Thomas og Kasper, rigtig godt – og at jeg synes de er nogle fabelagtige og hårdtarbejdende gutter, der fortjener succes. For jeg synes at blogpaper er et solidt, gennemtænkt og charmerende koncept, der har potentiale til at kunne blive løftet endnu højere op.

Jeg er vild med blogpapers grundlæggende idé: At anerkende bloggernes evner og gode erfaringer med at skrive og dele erfaringer, ved at invitere dem til at levere artikler, klummer eller reportager til et online magasinmedie.

Det er en smuk fusion mellem platformene. Og det er en fusion, som jeg glæder mig til at arbejde nærmere med – Thomas og Kasper har tilbudt mig at være med ved roret, og det har jeg pænt og beæret takket ja til! Jeg vil og kan ikke fortælle meget om blogpapers fremtid endnu – men jeg tør godt røbe, at der kommer til at ske nyt i 2012. Jeg glæder mig til at give en hånd med.

Følg med på blogpapers facebookside og bliv opdateret, når der sker noget nyt!

 

 

Nu skal ikke lyde som om, at jeg ikke har arbejdet med blogpaper før – for det har jeg, dog som bidragsyder. Måske du husker at jeg på facebook fortalte om en artikel jeg skrev til magasinet?

Den hed “Bliv klog til studenterpris” og udover at give nogle fifs til, hvordan man billigt kan blive klogere på kreativitet til ingen penge [hovedsageligt i København, dog], indeholdt den også en reportage. Den var fra Republikken i maj, hvor der var LYNtalk med den grafiske designer Martin Allais fra Juntosotravez. [Det er i øvrigt en af de ting jeg glæder mig til ved at være tilbage i København: Flere foredrag i Republikkens Rummet!].

 

 


 

Thomas og Kasper var også dem, der skubbede mig ud over fotokanten og fik mig til at fotografere den anerkendte Silas Adler, designeren bag Soulland, til et interview i blogpaper. Det var mit første bestilte fotojob, og selvom Silas Adler kan bevidne at jeg var en anelse spændt, endte det med at blive en af de oplevelser, man gerne vil have flere af.

 

<

 

Du kan selvfølgelig se eller gense både artiklen og billederne i selve magasinet – 1. udgivelse – på hhv. side 26-28 og 18-15. Du finder begge udgivne magasiner online på issuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *