Nyt lille biprojekt. A special gif for you.

Kære læsere, her bare en lille introduktion til et nyt lille biprojekt. Der er egentlig nok at se til med freelance, blogpaper, nyt fast job [fik jeg fortalt, at jeg har fået et job og starter på onsdag?], og boligsøgning – meeeen, der er vel altid plads til et lille ekstra projekt?

Jeg har længe haft lyst til en lille bi-blog, hvor jeg kun deler animerede GIF-filer. Den slags mangler i al almindelighed måske ikke derude på the world wide web [omend jeg synes de fleste blogs om gif-filer er en anelse smagsløse…? tsk tsk. ;)] men derfor skulle jeg ikke snyde mig selv for at føre den lille idé ud i livet.

Så her er den, A special gif for you. Siden/bloggen/kartoteket er jo endnu helt spæd [oprettede den i går], så mængden og adspredelse i indhold er endnu begrænset – men har du som mig også hang til animerede filer, håber jeg at du vil følge med fra starten!

På siden A special gif for you – hvis feed, du selvfølgelig også kan følge på facebook – kan du også uploade dine egne sort/hvide animerede GIF-kreationer, ligesom du kan anbefale smukke, lækre, særlige gif’er du har opstøvet på nettet, hvis du vil bidrage til samlingen og arkivet. Filerne linker selvfølgelig til ophavsmanden eller siden, filen er fundet på.

Jeg håber, at vil nyde den lille gave [håber at du allerede havde opdaget den lille leg med ord… ;)] – værs’god at pakke op!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *