Dansk crowdfundingsite. Penge til dit projekt.

Allerede for 14 dage siden linkede jeg til Booomerang.dkfacebookDanmarks nye og første crowdfundigsite, der lanceres midt i maj.

Måske kender du allerede Indiegogo.com eller Kickstarter.com, to internationale og populære crowdfunding sites? Konceptet i Booomerang er i det samme – men siden er på dansk, og sparer dig dermed for evt. sprogvanskligheder og gør det hele langt mere overskueligt. Det gælder også dig, der gerne støtter projekter, men helst gør det nationalt/lokalt – nu skal du kun kigge ét sted.

DIT PROJEKT kan være med fra starten. Booomerang mangler lige nu projekter, der kan være med, når siden lanceres. Og hvorfor ikke nyde godt af den ekstra eksponering dit projekt kan få, ved at være med fra starten? Kontakt Michael Eis der står bag Booomerang på mail, booom [a] booomerang . dk, for at få dit projekt med ved lanceringen – jeg har hørt en lille fugl synge om, at de gerne ser projekterne i hænde inden majkatten kommer.

Her løftes lidt af sløret for, hvordan Booomerang kommer til at se ud:

Crowdfunding

Kender du ikke til idéen bag crowdfunding, er den såre simpel: Du har en idé, men mangler kapital. Du opretter en profil på et crowdingfundingsite, beskriver dit projekt og sætter et mål for hvor stort kapital du har behov for. Og så krydser du fingre for at du har beskrevet dit projekt så ærligt og attraktivt, at der er nogle derude, der gerne donerer alt fra en hundredelap – til det beløb du skal bruge. Tilgengæld giver du dem en form for tak, det kan være alt fra beskeden “vi elsker dig” over “du kommer under special thanks i rulleteksterne” til “du får et eksemplar af den endelige film + adgang til gallapremiere + en særlig rekvisit fra filmen + ….” afhængigt af det der doneres, og ikke mindst dine idéer!

God fornøjelse og knæk og bræk med dine projekter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *