DAC afholder superPRO. Intiativ. Handling. Værdiskabelse.

Normalt finder jeg viden om events – og alt muligt andet – på nettet, men dette indlæg er et bevis på, at en indbydende flyer på rette location også kan skabe den rette opmærksomhed. For efter et besøg i KEAs nye kantine og mødet med en gul flyer, skal jeg helt sikkert til næste omgang superPRO på DAC (læs: Dansk Arkitektur Center). Jeg har ingen god undskyldning for kun at have været på DAC på Christianshavn kun én gang før – til Pecha Kucha #16 – men det bliver heller ikke denne gang at der aflægges besøg, da superPRO afholdes på Flæsketorvets Karrierebar.

Initiativ, handling og værdiskabelse er temaet, og jeg kan næsten kun gå klogere – og inspireret! – derfra. Arrangementet er gratis og  byder på workshops, performances, foredrag, fingerfood og en god chance for relevant networking. Du skal bare huske at tilmelde dig her.

Ses vi? Det er den 28. april kl. 16-? (officielle program slutter kl. 19.15 – se og download det her). Jeg glæder mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *