Jorge Miguel. Fotografi i hvid, blod og regnbue.

Den klassiske; var på vej i seng – men ahhh, skulle jeg lige da hilse godnat på google. Og det er jeg glad for at jeg gjorde!

Det er første gang at jeg støder på Jorge Miguel, en spansk fotograf der har fantasien i orden – men helt sikkert ikke den sidste. Søger du på hans navn – netop i google – er det billederne her, der dukker op øverst i søgningen. Og det er der vist en grund til, for jeg er ok ikke den eneste, der forelsker sig i dem ved første øjekast (jaja, jeg ‘forelsker’ mig tit – jeg bliver bare nemt inspireret af de rette kilder, ikke..?).

Mit favoritbillede er det gule – men som serie synes jeg at de hvide blodfotos er helt fantastiske. Og der er flere hvor de kommer fra: Tag et kig på hans website for de udvalgte billeder, på hans flickr for hele arsenalet (og følge ham…) – eller lav en simpel søgning i Google Images for de mest populære, hvis det er det du er til (billederne her er fra serien De Cabeza – på hovedet). Du kan i hvert fald starte med at tage et kig lige her.

Hvilket billede er din favorit?

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *