Det dynamiske logo. Lækker tendens. Besøg K-forum.

Jeg har længe observeret, beundret og været forundret over hvordan flere og flere virksomheder vælger at få designet et dynamisk logo – fremfor det statiske logo, som vi historisk bedst kender til. Jeg synes det er fantastisk tendens, som gør verden af identiteter langt mere spændende at bevæge sig rundt i. Og som giver virksomhederne nogle helt nye udtryksmuligheder.

Det dynamiske logo vil typisk bestå af nogle genkendelige elementer – men som anvendes dynamisk afhængigt af kontekst. Kommunikationsforum – altid et spændende sted at søge ny viden, både i studie- og i fritid – har netop i dag bragt en artikel om tendensen.

Som teaser får I her en video med materiale om et aktuelt dynamisk logo-eksempel fra MIT Media Lab Identity, en video som K-forum også anvender i deres artikel. Men en klar opfordring: Gå ind og læs hele artiklen, hvis logodesign har din interesse! Hos K-forum kan du også åbne MIT Media Labs logoillustrationer i større udgave, så du kan undersøge dem nærmere.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Trackback

  • 10 Jan 2012 | Permalink | Reply

    […] including explicating illustrations and the design development of The Wild Pony’s dynamic logo. Some of it may be difficult to understand without the speech, but I’m sure you’ll get […]

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *