CphCph viser dig København. Fra en ny vinkel.

Den kunstneriske fotografduo bag CphCph tager billeder af deres by. Byen er den danske hovedstad København – og med høj sandsynlighed også din by. Du tror at du kender den som din egen baglomme – og netop derfor er CphCphs billeder så fantastiske; de viser dig byen fra vinkler du ikke havde forventet – eller vinkler, du ikke selv tør vove dig ud på at undersøge.

Fotografierne udgør nogle fantastiske kunstværker – smukke for dem der ikke kender byen og nysgerrighedsskabende, især for dem der gør. Billederne motiverer i hvert fald mig til at gå ud og undersøge mit hjem, mit København, endnu nærmere.

Se flere af billederne her – de er alle (og langt flere til) til salg via Colostreet på Vesterbro, som du også kan besøge for at opleve nogle af billederne på print. Et godt tip: Følg CphCph på facebook – her opdaterer de jævnligt med nye billeder, nye tiltag og projekter.

Bonusinfo: CphCph er ikke helt uopdagede – den fantastiske blog fuck you very much har allerede opdaget dem. Kender du ikke fuck you very much i forvejen, så skynd dig at komme i gang – du går glip af noget.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *