Fine typografier. Der lokker mig ud i Verden.

Den svenske designer Albin Holmqvist, der beskæftiger sig med “art direction & everything” har lagt typografi til den fineste kampagne for EF Sprogrejser: “Live the Language”. Og han har gjort det med den største ynde – jeg er fortryllet.

Filmene er filmet elegant og stilsikkert i sig selv – og med musikken, typografien, klipningen og hele budskabet går det hele op i en højere enhed. Jeg har i hvert fald lyst til at smide hvad jeg har i hænderne for at fare ud i verden. Hvornår er man i øvrigt for gammel til EF Sprogrejser?

Så vidt jeg har kunnet opstøve, er der lavet fire film i kampagnen – så hvorfor ikke vise dem alle her? Mine favoritter er de europæiske – men jeg indrømmer, at det er fordi de vækker minder (I wish I had been to Beijing too). Hvilke minder vækker de hos dig?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *