500 Photographers. Mere fotografi. Hver dag.

Fotografi må siges lige nu at være min største inspirationskilde, at dømme ud fra de blogindlæg den vilde pony poster pt. Grafik skal nok snart få sin plads igen, det lover jeg – men først må jeg lige dele denne side, som jeg har opdaget via Photojojos facebooksite.

500 Photographers by Peter Wisse præsenterer dig for nye fotografer, én for én, og har netop nået de første 250 (nahh… for at være præcis: 251!). Der er altså meget lækker inspiration af finde på bloggen, som er drevet af en hollandsk fotograf (sjovt nok ved navn Peter Wisse.. surprise!) – og er et godt grundlag for at surfe videre i fotofarvandet.

Jeg har her valgt tre mere eller mindre tilfældige fotografer ud – se de resterende 248+ her – og læg mærke til den fine, simple måde, Peter Wisse fremstiller fotograferne på. Thumbs up for æstetikken på bloggen! Navnene linker dig til fotografernes egne sider – billederne til indlægget om dem på 500 Photographers. Enjoy!

 

Quentin Shih, Kina

 

 

Ruud van Empel, Holland

 

 

Asger Carlsen, Danmark

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *