Et vigtigt budskab: WeLoveTalent søger dig.

En tur i byen, en tur på toilettet. Der hænger en plakat, der får min udelte opmærksomhed, og som jeg MÅ huske dagen derpå. Det er et budskab The Wild Pony bør og skal dele. Argh, mobilens kamera virker ikke – hvad er oddsene for at jeg husker budskabet, når rusen efter en gang du-kan-ikke-stå-stille-boogie og dertilhørende øl har lagt sig? Ikke særligt store, skulle man mene – men her det – budskabet, jeg læste på toiletdøren, og som jeg nu har tyvstjålet direkte fra We Love Talents facebooksite:

“Fire kreative entreprenører søges til Danmarks første kommercielle højskole, for Danmark har brug for konkrete bud på bedre uddannelse, der kan bidrage til nationens vækst med optimisme, nysgerrighed og værdifuld innovation. Derfor tager vi udfordringen op og inviterer fire kreative entreprenører til ét års undervisning af 24 mentorer med første skoledag 1. marts 2011. Løn: 11.900 kr. om måneden.

Er du vores nye talent?

Du er enten selvlært iværksætter, der mangler viden, eller også har du masser af viden, men mangler redskaber til handling. Du har stærk selvdisciplin, har gode analytiske evner er ambitiøs og nysgerrig. Du kan muligvis tegne, skrive, programmere, instruere eller arrangere, men du kan i hvert fald formulere originale og værdifulde idéer. Du ved bare ikke helt, hvordan du skal få dem gjort til virkelighed. Det vil vi gerne have lov til at hjælpe dig med.

MELD DIG SOM MEDLEM AF DENNE SIDE!
Så holder vi dig løbende orienteret om We Love Talent.

Hvis du ønsker at komme i betragtning som talent på We Love Talent, skal du besvare følgende spørgsmål og én opgave og sende det i en A4 kuvert med tydelig afsender inden fredag den 18. februar kl. 12 til:

We Love People
Vermundsgade 40B, 2. sal
2100 København Ø
Att: Claus Skytte

OPTAGELSESPRØVE 24. FEBRUAR 2011 kl. 9-16

FØRSTE SKOLEDAG: 1. marts 2011
SKOLETID: man-fre: 9-17

(…)

Opgaverne vil blive bedømt af We Love Peoples Direktion: Adm. dir. Pernille Simmelkiær, Kreativ Strateg Claus Skytte, Kreativ Direktører Peter Stenbæk og Dorte Zangenberg. (Google os endelig).”


Læs alle de spørgsmål du skal besvare om dig selv og alt om opgaven, Flere vegetarer i Danmark, du skal løse inden ansøgningsfristen den 18/2-2011 her.

Bag Danmarks første kommercielle højskole We Love Talent står We Love People. We Love People er den del af People Group, som med egne ord har speciale i “usædvanlig reklame via usædvanlige medier”. Kender du ikke People Group i forvejen bør du tjekke dem ud – for de er hjernerne bag en enorm bid af kommunikationen i det danske erhvervsliv. Ergo, du tror måske at du ikke kender dem, men det gør du. Bare som eksempel – se her, her og ikke mindst her.

Grib chancen og søg – den er enestående!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *