WAM. Inntels Amsterdam-Zaandam.

Endnu en gang poster jeg inspiration som jeg har kendt til længe, fordi det bliver ved med at dukke op i mine tanker – og derfor også må deles med jer. Her er det nye Hotel Inntels Amsterdam-Zaandam i Amsterdam, Holland. Jeg opdagede denne fantastiske arkitekturperle, da min boss Lars Bech for et par måneder siden smed et mobilfotografi af det op på facebook – affotograferet fra det svenske magasin PLAZA (find deres ord om byggeriet under Arkitektur – surprise!). Hotellet er tegnet af WAM – fra deres side kan du klikke dig til mere viden om byggeriet – hvis du da er til hollandsk.

Pssst! Det er jo Valentines Day –
…jeg tager gerne i mod en overnatning i Amsterdam. ;)

…der er nemlig både restaurant, pool, fitness, sauna og dampbad! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *