Typografi. Lasse Høgh. Layout.

Den skønneste typografi set på en dansk plade. Lasse Høgh, hvis porfolio jeg fik anbefalet at tjekke ud af Thomas Bille (tidligere nævnt her), viser sig at stå bag typografien og det øvrige design af albummet Elektronisk Tirsdag. Elektronisk Tirsdag er udover en skøn tirsdagsklub for elektronisk musik på Gefärlich, også navnet på den dobbelte compilation, der “bravt forsøger at fange øjeblikket af den danske elektroniske scene anno 2009”.

Jeg har længe, tja – siden foråret 2009? – beundret den fantastiske typografi, som jeg synes fanger de elektroniske vibes, tidens tendens – og som stadig holder her næsten to år efter. Kender du den ikke i forvejen, kan du se flere billeder af den og albummet her.

Lasse Høgh kan ikke kun lave lækre typografier. Er du layouter og vil du gerne lidt ud over kanten, kan du roligt kigge ham lidt over skulderen for at få lidt inspiration. Her er et par eksempler på hans evner – no wonder at han er AD’er hos Aller Client Publishing.
…og nåh ja, så har Lasse Høgh jo bl.a. fotograferet den kære Jonas Thaysen (t.h.), min gode ven og den ene halvdel af Little Yells Alot (eller L.Y.A.):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *