Hvor naturen gror. Fotografisk forår.

Franske Laetitia & Sebastien Photography har lavet nogle utroligt fine fotoserier, som er værd at tjekke ud. Desværre er bloggen hverken up-to-date eller særlig fyldig, men du bør stadig bruge et par minutter på siden, hvis du gerne have lidt inspiration til din næste fotoopgave eller annonce. Denne serie, Ça sent le printemps [= det føles som forår?], synes jeg er rigtig fin og er lavet for det franske Clark Magazine #41. [Bonusinfo: HuskMitNavn – tidligere nævnt her – pryder coveret!].

Andre af Laetitia & Sebastien Photographys serier du bør tjekke ud er denne meget farverige – og denne virkelig festlige!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *