Nice kind of recruitment. Viva PostDanmark.

Er du træt af at læse kedelige jobannoncer – som angiveligt skulle beskrive kreative jobs? Tjek PostDanmarks nyeste initiativ ud: Innovationsholdet. Et hold, der skal sikre PostDanmarks fremtid i en usikker postmand-Per-verden. Lige nu søger de en bunke velkvalificerede mennesker, og for at sikre at det er de rigtige, der søger, har PostDanmark sat sig godt ind i arbejdet og skrevet nogle specifikke jobbeskrivelser under kreative stillingsbetegnelser.

Er du The Business Modeler, Bureau-rotten, Mediemennesket, Projektlederen, Observatøren eller Overbeviseren?

– Så synes jeg at du skulle tage og klikke dig ind på det site, der er oprettet i missionens øjemed: Innovationsholdet.dk – eller facebooksitet af samme navn. PostDanmark har det seneste stykke tid gjort deres bedste for at bevise at de er en moderne, innovativ virksomhed – her tænker jeg bl.a. på samarbejder med Mediehøjskolen (resultater her) og KEA Design Business og døgnpostkonkurrencen Pakkedysten – men først nu synes jeg at det oprigtigt lykkes.

Ikke kun beskriver sitet jobbene specifikt og kreativt, så det faktisk er attraktivt, for dem der tænker kreativt – det kommer også ud, hvor de kreative kommunikerer, på de sociale medier. Og så bliver personer, der anbefaler en kvalificeret jobsøger, som i sidste ende ansættes, belønnet økonomisk. Win-win-situation, må PostDanmark have tænkt, og det tror jeg også hurtigt at det kan blive.

Søger du ikke job, men er arbejdsgiver – eller bare nysgerrig på nye måder at gøre tingene på i erhvervslivet, synes jeg alligevel at du skulle tage et kig forbi Innovationsholdet. Det er ikke kun selve rekrutteringsmetoden, der særlig – hele tanken bag holdet, skal have stjerner fra min side.

Jeg synes at PostDanmark her beviser at tanken bag Blue Ocean Strategy (læs om strategien på dansk her) ikke kun kan anvendes i udviklingen af nye produkter eller virksomhedsformer, for at få større økonomisk fortjeneste – men også som her, i rekrutteringsprocesser (og alt andet!) for at få de allerbedste medarbejdere.

OBS. Der er deadline for ansøgning den 11. februar 2011.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *