What the…

…heck. The Wild Pony vrinsker utålmodigt og vil gerne i gang igen.

Jeg mangler stadig at få overført 25 poster fra den gamle blog, men 2011 er kommet godt i gang og jeg støder på stadig flere ting, jeg gerne vil dele med jer. Oprindeligt var idéen at alle de gamle posts skulle fra den gamle krikke og herover på den nystriglede pony, inden jeg ville poste nye – men pga. travlhed har det for lange udsigter til at kunne tilfredsstille TWP’s utålmodige sind. Derfor sætter jeg sporerne i flanken igen – vi skal ud over stepperne.

Jeg er pt. travl på Das Büro, hvor jeg leger projektleder med et bog- og udstillingsprojekt som fokus – men hvor jeg også arbejder med Das Büros rolle på de sociale medier. I får lige et sneakpeak til DB’s nye blog, DAS BLOG, twitter og facebooksite – billederne linker de respektive sider.

Das Blog - Das Büro Blog

Das Büro Twitter

Das Büro Facebook

Der har ikke været tid til meget andet end arbejdet på Das Büro, men jeg glæder mig til gengæld til at vise resultatet af arbejdet, når det hele er klar til affyring.

Som I måske har set tidligere, har bloggen som lovet fået nyt design. Hvad synes I om det? Smid en kommentar og lad mig vide hvad I synes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *