50′er-70′er grafik. Og Lykke Li. Lovely.

Er du vild med grafisk design fra 50’erne, 60’erne og 70’erne, er det bloggen grain edit du skal tjekke ud næste gang. Her finder du en masse inspiration i grafisk design fra perioden – men også samtidsgrafikere med 50’er, 60’er og 70’er-muser er pænt repræsenterede.

Der er et par ekstra bonusser ved siden – dels deler de glædeligt ud af deres yndlingslinks (love it! – altid lækkert med kvalificeret grundlag for videre surfing), og så har de en side med aktuelle design jobs. Godt nok flest i USA – NY og LA bl.a. – men på forsiden (d.d.), også et enkelt i Beijing. I min verden er jobopslag altid et godt fundament for rejser ind i drømmeland – og hvem ved, måske man skulle flytte efter jobbet?

Det har været svært at vælge ud, hvad jeg skulle vise fra siden – så her lidt random grafik derfra. Der er meget mere at hente på grain edit – og ikke mindst på grafikernes egne sider (sande skattekister – navnene linker dertil). Enjoy!

Mike Lemanski

Mimmo Castellano

Olimpia Zagnoli

Christopher Silas Neal

…og den plakat skal da lige akkompagneres med et lille nummer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Trackback