Tegn mit nye Bloglovin’ Ikon.

Du kan nu følge The Wild Pony via Bloglovin’ – endelig! Jeg synes at der er for få blogs, der ikke omhandler mode for den feminine slags på Bloglovin’, så The Wild Pony har meldt sig ind i kampen og er nu repræsenteret på siden, der, helt ærligt, er virkelig smart! Bloglovin’ er et redskab for dig, der læser blogs –  du kan med ét login få serveret alle dine yndslingsblogs nye posts på én side. That’s damn smart!

Tegn mit nye Bloglovin’ Ikon

Jeg synes at Bloglovin’s Artist Icons er rigtig fine, men igen, meget feminine. Er der en dygtig illustrator der vil tegne et nyt Bloglovin’ ikon til mig – lige så fin og kunstnerisk, men knap så feminin?
The Wild Pony er også for dem med hår på brystet.

Da de ikoner man kan få på Bloglovin’s side er for smalle, har jeg selv midlertidigt lavet dette:

Krav til det nye ikon:

Størrelse: Bredde: 300 px. Højde, 100-300 px. Opløsning: 72 dpi.

Teknik: Håndtegnet (eller… surprise me!)

Farver: S/H eller TWP’s farver: #6dc8bf (turkis), #fdb918 (orange), #dc92b3 (lyserød) – alternativt skyggefarverne #a08490 (turkis+lyserød) og #d5765a (lyserød+orange).

Skal du bruge mønstre, logo, evt. det gamle logo med ponyen, eller andet, små smid en kommentar eller en mail, og du skal få det.

Deadline: 28 februar 2011 – sendes til konkurrence@thewildpony.com

1. marts: Jeg offentliggør alle jeres forslag med navne og evt. adresser til online portfolio, website etc. og det ikon jeg vælger kommer til at erstatte det jeg har nu.Navn og evt. kontaktoplysninger på den, hvis ikon jeg vælger, kommer til at have en fast plads på siden “Who raised TWP” med tak for hjælpen, så længe som ikonet er i brug. Og mon ikke at jeg kommer til at lave et blogindlæg med eksempler af dit evt. tidligere arbejde?

Jeg håber at du synes at det kunne være lige så sjovt at lave et nyt ikon, som jeg synes det kunne være at få et. Jeg takker i hvert fald allerede nu for hjælpen – jeg håber at I derude vil give den gas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *