Respect + Love for ArtRebels. This is why.

En gammel nyhed: ArtRebels følger op på året der er gået.
Endnu ældre nyhed: Jeg er vist afhængig af ArtRebels.

ArtRebels har gjort 2010 op. Endnu en gang får jeg bekræftet at ArtRebels er the shit i København – nåh ja, i hele Danmark. ArtRebels er for mig en uundværlig inspirationskilde indenfor kunst, (grafisk!) design, kultur, mode, events – og for en iværksætter-drømmende som mig – ikke mindst som iværksættervirksomhed.

 

Nu gør jeg også mit ArtRebels-år op.
Og her er sjovt nok paralleller til ArtRebels egen opgørelse.

· Jeg var glad for det gamle ArtRebels website, men synes at den nye – med sit shop-in-shop concept – er genial. Ikke mindst, fordi det var et koncept som vi studerende på KEA e-design på daværende tidspunkt efterlyste på den danske marked. ArtRebels har en sikker udvælgelsesstil og jeg er vild med designerne repræsenteret på shoppen. Tjek fx. Andrea Crews, Strå og den altid inspirerende duo Hvass&Hannibal ud. Alle kreative sjæle kan ansøge om at åbne en online butik i ArtRebels Shop.

 

· Jeg blev henrykt, da jeg på Riccos i Pisserenden fandt ArtRebels Times – endelig kunne jeg på en easy måde få et lidt større indblik i ArtRebels’ univers! Fedt format – og jeg åd hvert et ord. Smag selv her:

 

· Jeg meldte mig som frivillig til Trailerpark Festival – fik hurtigt et ja fra Eva Hurtigkarl – men desværre måtte jeg hoppe fra igen, da et roadtrip til Amsterdam kom i vejen. Vi nåede heldigvis hjem til selve festivalen. What a party! Glemmer sent den fantasiske koncert med We Have Band og de svedige dubstepnætter.

Volunteer? This year it definetly is.

Foto: Nicolaj Bak [tidligere nævnt i FERNISERING // A NEW YORK CITY PROJEKT)

 

· Hm. Et samarbejde mellem Dansk Røde Kors og ArtRebels? Det kunne kun blive fint, og fint det blev det. Åbningsaftenen for Fremtiden var vist en succes – jeg havde i hvert fald lyst til at købe hele vintagebutikken med hjem (hvis bare biksen havde været åben for salg…). Jeg er vild med interiøret – træ, træ, træ – og var imponeret over hvor lækkert så få kvadratmeter kunne indrettes. Fremtiden har klart en fremtid. Tak for øl!

Foto: ArtRebels Agency

 

· I november skulle min ønskeseddel strikkes sammen, og den var klart domineret af ønsker fra ArtRebels Shop. Nogle af ønskerne smed jeg i et blogindlæg og delte med jer derude i Christmas Wishes. Og det gav pote! Jeg fik både den dejlige blå/blå oversize t-shirt fra Bibi Chemnitz og en Casette Wallet – af et dejligt sort Basfa-bånd! – fra Badut. Badutpungen havde jeg dog kun et par uger – jeg mistede den, og sjældent har jeg ærgret mig så meget.

 

· 2010 var også året, hvor jeg troede at jeg skulle søge praktik hos ArtRebels. Ansøgningen blev skrevet – men blev aldrig afleveret, da jeg blev tilbudt et udfordrende praktikforløb med ansvar som projektleder i Das Büro, jeg ikke kunne andet end at takke JA! til. Til gengæld fik min superdygtige studiemakker og veninde Trine Qvistgaard praktikplads hos dem som grafisk designer  – og det er fedt! [Bonusinfo: Tjek Trines splinternye og supersmukke modeblog Blog-Land.dk ud].

 

· Sidst, men absolut ikke mindst, har også We Unite – ArtRebels skulderklap i blogform til kvindelige iværksættere – haft sin plads i mit 2010. Og fortsætter med at have det i 2011, da her er masser af gå-på-mod og inspiration at hente til drømmene om egen unik virksomhed!

Glæder mig til at opgøre mit ArtRebels år 2011.

Her lidt ekstra guf fra ArtRebels Agency Cases:


(billederne linker dig til den enkelte case)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments