TWP på facebook og twitter.

Der har været, og er fortsat, lidt stille her på bloggen pga. travlhed med at producere TWP Earrings, studieprojekt og eksamen. De to sidstnævnte er heldigvis snart klaret – men omvendt kommer der til at gå lidt tid med at få flyttet The Wild Pony over på WordPress, hvorfra jeg glæder mig til at kunne præsentere en nydesignet blog – og endelig alle øreringene med mulighed for køb!

Måske har The Wild Pony til at få tilrettelagt flotte indlæg her på bloggen – men The Wild Pony har tilgengæld aldrig for travlt [eller for mange domæneproblemer] til at kunne gå på facebookså find ponyen her – hvis du klapper den (læs: ‘liker’ den), vil du her blive jævnligt blive opdateret med nye blogindlæg, nye tweets og andre småting, den har lyst til at dele.

Har du også lyst til at følge TWP’s tweets direkte fra twitter, er det her det sker: twitter.com/thewildpony

Travlhed betyder ikke at der ikke kommer flere blogindlæg i dette år – blot at de er lidt længere i mellem dem. Så tune ind og tjek af og til! Glædelig december til alle.

Kh Sandra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *