TWPE tager til Julebazar.

Jeg glæder mig til på søndag for første gang at kunne præsentere og sælge The Wild Pony Earrings KEA Julebazar på Østerbro. Jeg vil tage omkring hundrede par øreringe med – fra store soldater til små knapper, og i priser fra 40 til 130kr. – så mon ikke du kan finde et par der passer til dig – din veninde – din kæreste? Det er jo snart jul…

Ud over The Wild Pony Earrings, vil du kunne gøre andre lækre kup – bl.a. illustrator Emil Oscar Ekelund, som jeg tidligere har anbefalet her på bloggen, vil være der med sine fire nyeste T-shirt-design (han fik dem hjem i går)! Sidst blev de udsolgt fra butikken Niels & Klaus i Skt. Peders Stræde på ingen tid – så skynd dig at få fingrene i en af dem, endnu en superfed gaveidé! Emil vil også sælge superfede grafiske plakater, fotografiprints og CD’er – det hele til priser fra 50 til 300,-.

KEA, hvor bazaren afholdes, uddanner bl.a. designteknologer og e-designere i stribevis – så du vil uden tvivl kunne finde tøj og acessories i massevis.

Søndag den 5. december – fra 10 til 16.

Det er nemt at komme til KEA med offentlig transport – husk at S-toget er gratis på søndag! Nærmeste station er Svanemøllen, men også 4A og 1A kører næsten lige til døren.

Julebazar
KEA Design Business
Landskronagade 64-70
2100 København Ø


Find og del eventet på fb: facebook.com/event.php?eid=151326141570963

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *