TWP Visitkort

Bloggen er blevet en smule forsømt i ugen der er gået, og her er årsagen – de nye The Wild Pony visitkort, som netop er gået i trykken. Glæder mig til at se dem på mandag! Jeg håber at I også synes om dem:The Wild Pony
s identitet vil bevæge sig mere over mod det, der er illustreret en bid af på visitkortene. Dette vil dog først være færdigudviklet og gennemført, når The Wild Pony senest den 1.1.11 kommer i ny form! Jeg har besluttet at flytte siden over på WordPress, hvor der er mulighed for flere tilpasninger, så siden understøtter The Wild Ponys identitet bedst muligt.

Meeen – følg med her indtil da, den vilde pony vrinsker videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *