Fan Made Turboweekend.

Det er ingen hemmelighed at jeg synes at mine gode venner fra Turboweekend og deres PR/designercrew gør et fantastisk stykke arbejde. I kølvandet på udgivelsen af den nye gratis EP ‘Bound’ (kan stadig hentes her!) blev deres website relanceret i nyt design – med ny webshop – og da da da dammm… det fedeste af det fedeste: Den nye ‘Fan Made’-site.

Jeg er vild med den brugerinvolverende idé bag siden, hvor fans og andre kreative sjæle kan downloade dele af Turboweekends materiale – redesigne, remixe eller finde på noget helt nyt – og uploade det igen. Lav illustrationer, musik, videoer – giv den Turbo!

Med tiden vil siden blive og være en konstant inspirationskilde for Turboweekends designcrew og dig som kreativ – det skal lige siges, at du ikke mister rettighederne til dit arbejde ved upload. Vil TW gerne arbejde videre med noget af det, du har uploadet, bliver der forhandlet.

Jeg glæder mig til at hvad the Fan Made site bliver til – og hvilke bidrag I kommer med!

Ved du ikke helt hvor du skal starte – er der en hjælp her:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *