Haitipuden.

Hm. Det er vist tid til at få samlet lidt af det jeg selv har lavet i løbet af min uddannelse på KEA. Man vil kunne se mine portfolio-indlæg samlet ved at klikke på kategorien ‘portfolio’ ude i højre side.

Her et uddrag af en mindre opgave i produktdesign på 2. semester, der omhandlede ‘upcycling’. Lige efter jordskælvet i Haiti blev tusinder af nødtæpper uddelt på Haiti – og opgaven lød på, at få en idé til hvad tæpperne kunne bruges til når nødlejrerne en dag, forhåbentlig snart, er fortid, og på at udarbejde en manual til hvordan idéen/varen skulle laves.

Min idé var baseret på leg og læring – to altid vigtige faktorer, ikke mindst i en krisetid for børn. Jeg havde større fokus på manualillustrationerne end på selve idéudviklingen.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *