For the love of colors.

Ak, jeg ville kun have delt den på The Wild Ponys facebooksite, men nu hvor ponyen er blevet rask og er oppe at køre igen, kommer Design Seeds også lige med her. Love it!

Som designer kan det nogle gange være svært at indfange et steds/et billedes/et værks stemning, når den skal føres over i det man sidder og nørkler med. Design Seeds viser en skøn, visuel og simpel måde at gøre det på – og i den forbindelse bliver du kun inspireret af de fine farveskalaer, der allerede er samlet. Fang stemningen!


Et andet godt værktøj til udarbejdelse af farvepaletter er adobe kuler – her kan du arbejde med Design Seeds metode ud fra jpg-filer – eller du kan skabe din helt egen farvepalette med et særligt farveværkstøj (klik på billederne for hhv. at komme direkte til det ene eller andet værktøj).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *