Margaux Lange.

Mit indlæg “Barbie & Ken goes necklace” gav pote da en skøn læser i kommentarfeltet fortalte mig, hvem der laver de fantastiske Barbiesmykker, jeg viste et par billeder af. Den viden synes jeg da lige skulle deles med jer derude sammen med et par billeder mere fra samme smykkekollektion.

Kunstneren bag er Margaux Lange, en anerkendt smykkekunstner uddannet fra Maryland Institute College of Art 1 2001.

Tjek hendes website ud www.MargauxLange.com for flere billeder, webshop og inspirationsblog med bl.a. arbejdsskitser.

Jeg skyndte mig desuden at blive fan af hende på facebook – nye inspirerende smykker skal ikke gå forbi min næse igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *