Det bliver en lummer aften.

Huset Markedsføring afholder på torsdag d. 28/10-10 et spændende arrangement, der vil provokere dig, der er studerende og har interesse inden for kommunikation, medier og markedsføring.

“Hvordan fanger man forbrugerens opmærksomhed anno 2010? Sex sælger, men i hvilke sammenhænge? Og hvor går grænsen for hvad der er acceptabelt?

Huset Markedsføring Studerende byder på en pirrende aften som tager os med ind i reklamens verden af virkemidler. Vi får besøg af den tidligere rektor for Den Danske Reklameskole og adm. Diretør for Nordisk Film Ole E. A…ndersen, som i dag er erfaren og aktiv foredragsholder. Han kommer i fint selskab med reklamebureauet Uncle Grey fra Århus – indehaver af prisen ADVERTISING AGENCY OF THE YEAR 2010 og hjernen bag de grænsesøgende Fleggaard-kampagner.

Hvad genererer medieomtale – provokationer, indhold eller mangel på samme? Medierne jagter sensationerne som kan fascinere, tiltrække og frastøde. Huset Markedsføring Studerende lægger op til en alternativ aften i gråzonen.”

Ovenstående tekst er fra begivenheden på fb: facebook.com/event.php?eid=154054564632802&index=1

Tilmelding til arrangementet, der foregår kl 17-18.30 i Huset Markedsføring på Ndr. Fasanvej, kræver tilmelding på mail og koster 40,- for ikke-medlemmer af Huset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Trackback

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *