Illustrator, MMD’er, sangskriver og rapper

Emil Oscar Ekelund, som I lige har set i forrige indlæg som en del af trioen Torrpedorr, er også multimediedesigner, sangskriver, rapper – og ivrig illustrator med en superfed streg. Tjek et par af hans illustrationer ud her:

Tjek hans – ikke helt opdaterede? – portfolio ud på emiloscar.carbonmade.commine favoritkategorier er ‘Printed as Posters’ og ‘Art Work’.

Emil har, nu hvor jeg alligevel har valgt at rose hans værker her på bloggen, bedt mig om at invitere alle jer derude til releaseparty i forbindelse med det nyeste musikprojekt Sandheden, som Emil er den ene halvdel af. Sandheden udkommer med debutalbummet Grovboksen den 17. november 2010 – og selvsamme dag vil der være releaseparty på RUST!

Første videoudspil fra pladen finder du her – men du kan også høre Sandheden freestyle her.
Vi ses på Rust!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *