Barbie & Ken goes necklace.

Jeg er forelsket! Her er hvad min roomie Gunver bl.a. fandt i sin inspirationssøgning på “body parts” til et kunstprojekt. Hun gemte siden til mig, fordi hun tænkte at jeg ville elske det – jeg har jo, som I nok ved, en forkærlighed for smykker lavet af gammelt legetøj. Hun havde virkelig ret! Jeg er ikke gået ind i at undersøge, hvem der har lavet de geniale Barbie/Ken-smykker, så smid gerne en kommentar hvis du ved det.

Bedøm selv, hvor übercool smykkerne er:

Apropos Barbie og smykker – så kommer der en kollektion med The Wild Pony Earrings af Barbiesko og -støvler senere på året. Glæder mig til at vise dem frem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *