Velkommen til The Wild Pony!

Så gik den i luften. Bloggen, der efter et år endelig erstatter min debutblog på blogspot – og som kommer til at have et lidt lettere format. Ikke så teksttung, men forhåbentlig mere inspirerende, brugbar og lettilgængelig.

I forbindelse med mit studie og mine interesser har jeg manglet flere steder, hvor konkurrencer og udstillinger i den kreative branche samles og deles. Det vil jeg forsøge at gøre op med – så kig ofte herind, og hold ikke igen med at bruge linket [share] under indlæggene. Lad dit netværk dine venner også kan få glæde af den vigtige kreainfo!

Jeg vil anvende bloggen som en løbende opdateret portfolio med egen grafik, foto og andre projekter. Det kan ses samlet, ved at klikke på [Portfolio] i kategorilisten nederst til højre. På bloggen vil jeg vise mine anderledes øreringe, så snart de er fotograferet i kollektioner og klar til salg… deadline? Tja. Når de er klar. ;)

Alt i mellem det allerede beskrevne, vil jeg nok ikke kunne holde fingrene fra at dele nogle af alle de sjove videoer, inspirerende blogs, superlækre fotografier og smukke illustrationer, jeg støder på i løbet af dagen. Håber at kunne inspirere dig lige så meget, som jeg selv bliver af det!

For lige at kickstarte bloggen, har jeg valgt at flytte sidste blogs debutindlæg med til The Wild Pony. Hvis du ikke er skræmt af det teksttunge, eller er nysgerrig på min skrivestil, så tag et kig på indlæggene herunder.

Rigtig god fornøjelse –
og btw, glem ikke at smide kommentarer herinde. Jeg må jo vide om jeg rammer plet eller… helt ved siden af.

Kærlig hilsen
Sandra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *