Pecha Kucha CPH

Så åbner Pecha Kucha Cph op for endnu en kreativ aften, og jeg håber denne gang at kunne dukke op og blive inspireret.

“Pecha Kucha er japansk for ‘sniksnak’ og går ud på, at et antal kreative deltagere præsenterer deres arbejde, idéer og visioner i 20 elementer, der vises præcis 20 sekunder – i alt en præsentationstid på 6 minutter og 40 sekunder. Et element kan være et billede, et lyd- klip, en performance. Alt er tilladt, så længe det ikke overskrider grænsen på 20 sekunder.”

Pecha Kucha #15 afholdes i NY TAP, Pasteursvej 54 i Carlsberg-bydelen den 19. september fra 19-22.30. Fra 18-19 er der gratis og åben workshop for alle kreative, som har lyst til at lege med og uddele tanker og idéer på Pecha Kucha-vis.

Jeg har ikke deltaget før, så jeg glæder mig til at opleve konceptet og blive inspireret til hvordan jeg selv kan intensivere mine præsentationer.

Følg med i Pecha Kucha CPH og se videoer fra tidligere arrangementer på pechakucha.dk eller via deres facebooksite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Trackback

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-content/themes/starblog/functions.php:32 Stack trace: #0 /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(180): wpbx_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #1 /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #2 /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #3 /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(371): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2091): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #5 /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-content/themes/starblog/comments.php(50): wp_list_comments('type=pings&call...') #6 /customers/d in /customers/d/b/5/thewildpony.com/httpd.www/wp-content/themes/starblog/functions.php on line 32