Min bloggeruskyldighed.

Sådan. Dér røg min bloggeruskyldighed. Længe har jeg prøvet at dirke låsen til bloggerkyskedsbæltet op, men jeg tror ikke at mine forøg var særligt ihærdige. I hvert fald ikke at dømme efter hvor nemt det rent praktisk er at kaste sig ud i det her. Rent praktisk. For det er nu alligevel med rystende afskallede gule negle at jeg skriver mit første blogindlæg til min første blog. Hvad skal jeg dog skrive om? Hvad er det egentlig jeg har tænkt mig med det her? Hm. Min tanke er at jeg først og fremmest skal skrive, knipse, tegne og udgive løs til mine fingre er rolige nok til en ny omgang lak. Om det så være sig om banal lommefilosofi, musik jeg synes er vrik-med-måsen-bar, kommende udstillinger jeg vil gå til eller “jeg bare drak verdens bedste kop kaffe i går” – så vil det i en eller anden grad helt sikkert handle om de ting, personer eller steder der inspirerer mig. Og måske vil jeg også vise hvad det inspirerer mig til.

Jeg håber her i min bloggerdebut-stund, hvor neglelakken burde havde været mere grøn end gul, at jeg bliver stærkere og sikrere med hvert indlæg jeg skriver. For det føles lidt nøgent lige nu – og måske også mere uskyldigt end før. Men jeg vil holde mig for næsen og kaste mig på hovedet ud i det – juhuuu! Here I come.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *